Om oss

ByggBil.com är ett företag som vänder sig till personer med intresse för att bygga/ renovera bilar. Vi som driver företaget (far och son) har under många år, som hobby, ägnat oss åt att renovera bilar och motorcyklar. De senaste åren har vi mestadels jobbat med att bygga s.k. Kit Cars av typ Seven. Våra kunskaper inom mekanik och elektronik baseras på ett sammanlagt mer än 50 årigt yrkesliv inom industriellt underhåll av processindustrin. Vi har genom vår yrkeserfarenhet lärt oss värdet av att använda delar av god kvalitet och att ställa höga krav på det utförda arbetet.

Det var under dessa många timmar i verkstaden som idén till ByggBil.com föddes. Vi kunde konstatera att alltför mycket av byggtiden gick åt till att söka efter delar, och även att kontrollera att delarna var av god kvalitet. Om vi istället hade kunnat köpa de flesta av dessa delar på samma företag så hade vi sparat många timmar.
Därför startade vi vårt företag ByggBil.com.
Vårt måtto är att med en hög servicegrad, inom samma företag, tillhandahålla ett brett urval av de standarddelar som behövs vid byggnation/renovering av Kit Cars eller andra fordon.
Delarna skall vara av hög kvalitet, med rätt pris och vi säljer inga komponenter som vi själva inte skulle använda.
Vi har under åren skaffat oss ett kontaktnät av leverantörer och det är vår ambition att ständigt lyhört arbeta för att utöka sortimentet i enlighet med kundernas önskemål.
Är det ändå något ni saknar så kontakta oss via vår hemsida, eller genom info@byggbil.com, så skall vi försöka att hjälpa er

Värdegrund

Starkt kundfokus.

Kvalitétsmedvetenhet.

loading...